Bel ons: telefoon 038-3377555

Over ons

Ons schoonmaakbedrijf, Gevelshampoo®, werd opgericht nadat we na een testperiode overtuigd waren geraakt van de uitstekende resultaten van ons effectief spoelsysteem en gevelshampoo tegen algen, mossen, korstmossen en vlekken op gevels. De behoefte om naar een nieuwe reinigingsmethode te zoeken ontstond nadat we geregeld negatieve signalen opvingen over gevel reinigingsmethoden, die voor de consument beschikbaar waren. Klachten zoals stuk gespoten voegen, poreus gespoten metselwerk, stuk gespoten sauswerk, pleisterwerk, oplichters uit binnen en buitenland, hoge bijkomende kosten en enz.. We geloofden stellig in de potentie om met onze methode een revolutie in de gevelreiniging teweeg te kunnen brengen. Er was heel duidelijk een behoefte naar een veilige, betrouwbare en effectieve gevel reinigingsmethode. Zodoende werd het schoonmaakbedrijf Dakshampoo® in het leven geroepen, en met succes.

Gevelshampoo® voor kwaliteit en comfort.

vinkje

 het werk wordt uitsluitend door de eigenaar zelf uitgevoerd

vinkje

 het werkgebied is zeer flexibel

vinkje

 100% gegarandeerd super kwaliteit

Comfort bieden wij u graag zodat u zo min mogelijk last van ons werk ondervindt. De ramen worden netjes afgeplakt en afgespoeld. Tijdens en na het uitvoeren van onze gevelshampoo behandeling zorgen wij er voor dat uw huis er weer netjes bij staat. De missie van schoonmaakbedrijf Gevelshampoo® is om huiseigenaren met een behandeling van hoge kwaliteit te helpen om veilig, zorgeloos en voordelig de levensduur van hun gevel te verlengen en op toekomstig onderhoud te besparen.

Ons werkgebied is voornamelijk Zwolle, Hattem, Wezep, Wapenveld, Heerde, Oene, Epe, Vaassen, Apeldoorn, Putten, Ermelo, Nunspeet, 't Harde, Elburg, Oldebroek en Kampen. Daarnaast zijn ook klanten uit heel Nederland welkom voor het aanvragen van een offerte.

Deze eenvoudig te bedienen website is gemaakt om u te helpen bij het maken van de best mogelijke beslissing als het gaat om het verbeteren van de welzijn van uw gevel en het herstel van de schoonheid van uw huis. Wij denken dat u het uiteindelijk met ons eens zult zijn - Gevelshampoo® is de beste methode voor het reinigen van uw gevel. Neem de tijd om door de site heen te bladeren en bedankt voor uw bezoek!

 

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       

 

 

Joomla SEF URLs by Artio