Prijzen voor professionele top diensten van Gevelshampoo

De prijzen voor onze diensten zijn afhankelijk van de mate van vuil en bereikbaarheid.

 

De v.a. prijzen voor uw investering in excl. Btw:
 
GEVELS
▫ Buiten -sauswerk reiniging 'met gevelshampoo' €4,50 per m2
Het sauswerk wordt met de gevelshampoo ingespoten. Dit gebeurt onder lage druk met een sproeier. Na een inwerktijd van minimaal 10 minuten kan het sauswerk met koude water onder een lage waterdruk middels een tuinslang afgespoeld worden. Het sauswerk wordt vervolgens met onze speciale gevelshampoo bespoten zodat het jarenlang schoon zal blijven.
▫ Schoon metselwerk reiniging 'met gevelshampoo' €6,50 per m2
Het metselwerk wordt ingespoten met onze gevelshampoo. Na een inwerktijd van minimaal 20 minuten wordt het vuil met koud water afgespoten, met een waterdruk van 110-130 bar. Vervolgens wordt het schoon metselwerk met onze gevelshampoo ingespoten zodat het jarenlang schoon blijft.
▫ Schoon metselwerk of sauswerk buitengevel/muren reinigen en kleurcoaten €14,50 per m2
Het sauswerk wordt met de gevelshampoo ingespoten. Dit gebeurt onder lage druk met een sproeier. Na een inwerktijd van minimaal 10 minuten kan het sauswerk met koude water onder een lage waterdruk middels een tuinslang afgespoeld worden. Bepaalde gedeelten worden met 110-130 bar waterdruk afgespoten. Vervolgens spuiten we de gevel in een kleur naar wens met onze airless verfspuitmachine.
▫ Damwandreiniging bedrijfspand reinigen 'met gevelshampoo' €3,50 per m2
De damwand wordt met de gevelshampoo ingespoten. Dit gebeurt onder lage druk met een sproeier. Na een inwerktijd van minimaal 10 minuten kan de damwand met koude water onder een lage waterdruk middels een tuinslang afgespoeld worden. De damwand wordt vervolgens met onze speciale gevelshampoo bespoten zodat het jarenlang schoon zal blijven.
▫ Damwandreiniging bedrijfspand reinigen 'met gevelshampoo' en kleurcoaten €14,50 per m2
De damwand wordt met de gevelshampoo ingespoten. Dit gebeurt onder lage druk met een sproeier. Na een inwerktijd van minimaal 10 minuten kan de damwand met koud water onder een lage waterdruk middels een tuinslang afgespoeld worden. De damwand wordt vervolgens met onze speciale airless verfspuitmachine in een kleur naar wens ingespoten.
 
STOEPEN
▫ Terras en stoep reiniging 'met gevelshampoo' €4,50 per m2
Het terras of stoep wordt met onze gevelshampoo ingespoten. Na een inwerktijd van minimaal 20 minuten kan het vuil met koud water afgespoten worden. Dit kan door middel van een vuilfrees, vlakstraal of terrasreiniger met een maximale waterdruk van 130 bar. Na het reinigen zetten wij de stoep of terras in met onze gevelshampoo zodat het langer schoon zal blijven. Vervolgens kan er optioneel brekerszand tussen de voegen ingeveegd worden.
▫ Terras en stoep reiniging 'met gevelshampoo' en kleurcoaten €14,50 per m2
Het terras of stoep wordt met onze gevelshampoo ingespoten. Na een inwerktijd van minimaal 20 minuten kan het vuil met koud water afgespoten worden. Dit kan door middel van een vuilfrees, vlakstraal of terrasreiniger met een maximale waterdruk van 130 bar. Na het reinigen spuiten we het terras of stoep met onze airless verfspuitmachine in een kleur naar keuze. Vervolgens kan er optioneel brekerszand tussen de voegen ingeveegd worden.
 
Gevelshampoo® voor kwaliteit en comfort.

vinkje

 het werk wordt uitsluitend door de eigenaar zelf uitgevoerd

vinkje

 het werkgebied is heel Nederland

vinkje

 100% gegarandeerd super kwaliteit

 

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       

 

 

Joomla SEF URLs by Artio